Calimanesti CaciulataCalimanesti Caciulata

Prin inscriere, sunt de acord cu Termenii si Conditiile siteului.

Already a member?

Calimanesti CaciulataCalimanesti Caciulata
Forgot password?

Don't have an account?

Fancy Package – 2 Columns

avg/night210Lei

Complex Balnear – Corp Caciulata *** Calimanesti

Corp Caciulata dispune de 196 camere cu pat double si twin si 6 apartamente, restaurant, bar de zi, 5 sali de conferinta cu o capacitate intre 20 - 140 locuri cu dotarile corespunzatoare.

avg/night180Lei

Complex Balnear – Corp Cozia *** Calimanesti

Corp Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente, restaurant, bar de zi, si o sala polivalenta cu o capacitate de 220 locuri cu dotarile corespunzatoare.

avg/night180Lei

Complex Balnear – Corp Oltul *** Calimanesti

Corp Oltul dispune de 238 camere cu pat double si twin si 8 apartamente, restaurant, bar de zi, 2 sali de conferinta cu o capacitate de 80 locuri fiecare dotate corespunzator.

avg/night170Lei

Hotel Central *** Calimanesti

Hotelul Central dispune de 415 locuri in camere cu unul si doua locuri, restaurant, bar de zi, piscina interioara cu apa din surse geotermale, baza de tratament ultramoderna, cu un numar de 78 locuri concomitent si o capacitate de 1380 proceduri pe zi.

avg/night140Lei

Vila Liliacul&Trandafirul *** Calimanesti

Vila Liliacul&Trandafirul dispune de 26 camere cu 2 locuri si 2 apartamente, restaurant, bar de zi. Vila Liliacul&Trandafirul permite accesul rapid in Complexul Hotelier Cozia

avg/night140Lei

Hotel Teilor *** Calimanesti

Hotel Teilor, dispune de 103 locuri in camere cu doua locuri si camere cu un loc, restaurant in incinta unitatii si terasa, sala conferinta cu o capacitate de 70 locuri.

avg/night90Lei

Vila Turnu ** Calimanesti

Vila Turnu dispune de 18 camere cu 2 locuri. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

avg/night90Lei

Vila Furnica *** Calimanesti

Vila Furnica dispune de 13 camere cu 2 locuri. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.