Calimanesti CaciulataCalimanesti Caciulata
Forgot password?

ESPA Despre Pandemia Covid

DESPRE PANDEMIA DE COVID: ASOCIATIA EUROPEANA DE BALNEOLOGIE – ESPA

„Pandemia de coronavirus este timpul istoric pentru renasterea si recunoasterea balneologiei. ESPA subliniaza ca singura garantie impotriva extinctiei omenirii a fost si va ramane intotdeauna sistemul nostru imunitar: universal, infinit adaptabil la toate noile forme de germeni viitori si complet fiabil daca este pastrat in mod corespunzator.

Balneologiea si terapiile cu remedii naturale ar trebui sa fie ajutor si custode al sistemului nostru imunitar – care in schimb va asigura supravietuirea noastra in megapandemii.
Asociatia Europeana de balneologie – ESPA face apel la pregatirea sistemului imunitar pentru un stil de viata sanatos pe termen lung. O mare parte a Europei ofera remedii naturale pentru o utilizare eficienta a resurselor de vindecare ale naturii.

Pandemia de coronavirus este ultimul apel pentru recunoasterea importantei balneologiei si tratamentelor spa. Tratamentele pentru boli cronice, diabet, probleme cardiovasculare, detoxifierea, relaxarea, sunt toate mijloace de a repara sistemul nostru imunitar suprasolicitat si toate acestea tin de domeniul balneologiei, care reprezinta medicamentul cu apa vindecatoare.

Actuala pandemie de coronavirus forteaza comunitatea medicala internationala sa-si reevalueze filozofia, sa-si puna bazele unor principii noi si mai realiste, care sa fie aplicate erei post corona.
Asociatia europeana de balneologie invita echipele medicale respectate si operatorii din turism sa colaboreze mai mult ca oricand pentru a recunoaste balneologia si tratamentele medicale spa ca o specialitate reala si valoroasa a medicinei internationale si sa considere balneologia cu potential de vindecare ca un concept de vindecare profund logic.”