Calimanesti CaciulataCalimanesti Caciulata

Prin inscriere, sunt de acord cu Termenii si Conditiile siteului.

Already a member?

Calimanesti CaciulataCalimanesti Caciulata
Forgot password?

Don't have an account?

Fancy Package – 2 Columns

avg/night180Lei

Complex Balnear – Corp Caciulata *** Calimanesti

Corp Caciulata dispune de 196 camere cu pat double si twin si 6 apartamente, restaurant, bar de zi, 5 sali de conferinta cu o capacitate intre 20 - 140 locuri cu dotarile corespunzatoare.

avg/night180Lei

Complex Balnear – Corp Cozia *** Calimanesti

Corp Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente, restaurant, bar de zi, si o sala polivalenta cu o capacitate de 220 locuri cu dotarile corespunzatoare.

avg/night180Lei

Complex Balnear – Corp Oltul *** Calimanesti

Corp Oltul dispune de 238 camere cu pat double si twin si 8 apartamente, restaurant, bar de zi, 2 sali de conferinta cu o capacitate de 80 locuri fiecare dotate corespunzator.

avg/night180Lei

Hotel Central *** Calimanesti

Hotelul Central dispune de 415 locuri in camere cu unul si doua locuri, restaurant, bar de zi, piscina interioara cu apa din surse geotermale, baza de tratament ultramoderna, cu un numar de 78 locuri concomitent si o capacitate de 1380 proceduri pe zi.

avg/night170Lei

Vila Liliacul *** Calimanesti

Vila Liliacul dispune de 13camere cu 2 locuri si 1 apartament, restaurant, bar de zi. Vila Liliacul permite accesul rapid in Complexul Hotelier Cozia

avg/night80Lei

Hotel Teilor *** Calimanesti

Hotel Teilor, dispune de 165 locuri in 93 spatii de cazare, clasificate la categoria 3 stele, in camere cu doua locuri si camere cu un loc.

avg/night80Lei

Vila Turnul ** Calimanesti

Vila Turnul dispune de 18 camere cu 2 locuri. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

avg/night80Lei

Vila Furnica *** Calimanesti

Vila Furnica dispune de 13 camere cu 2 locuri. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

avg/night100Lei

Hostel Caliman *** Calimanesti

Hostel Caliman, constructie 2019, dispune de 82 locuri in 41 spatii de cazare, clasificate la categoria 3 stele, in camere cu pat double si twin.

avg/night100Lei

Hostel Albina *** Calimanesti

Hostel Albina, constructie 2020, dispune de 90 locuri in 38 spatii de cazare, clasificate la categoria 3 stele, in camere cu pat double si twin.