Calimanesti CaciulataCalimanesti Caciulata
Forgot password?

Unitati cazare

S.C. CALIMANESTI-CACIULATA S.A. amplasata in statiunea Calimanesti-Caciulata  la poalele Carpatilor Merdionali pe malul raului Olt, la 18 km nord de Rm. Valcea si la 80 km sud de Sibiu, in judetul Valcea; soseaua E81/DN7,  asigura in unitatile aflate in patrimoniul sau, servicii de cazare, masa si tratament balnear la un inalt standard de calitate.

Climatul este continental de dealuri si coline, lipsit de contraste termice, caracteristic depresiunilor subcarpatice adapostite. Temperatura medie anuala este de +9,8°C, in timpul verii de +19°C.

Microclimatul statiunii ofera conditiile dezvoltarii unei foarte bogate flore si faune. Din suprafata totala a statiunii, aproape jumatate este impadurita : 13% rasinoase si 87% foioase.

Zonele impadurite disperseaza curentii de aer, filtreaza aerul si il purifica, mareste continutul aerului in oxigen si aeroioni negativi.

UNITATI DE CAZARE STATIUNEA CALIMANESTI-CACIULATA :


Ce spun turistii?

 • Ce bine arata. Asta da relaxare.

  author-image
  Tina Cris-tina
 • FELICITARI! LA CAT MAI MULTE PUNCTE DE ATRACTIE!

  author-image
  Cristina Focica
 • Am fost de 2-ori si este intr-adevar foarte foarte super tare. Totul e la superlativ la pret mic, sezlong gratis, tobogan, apa calda(termala) dusuri curate, vestiar, mini restaurant. Recomandat de pe https://turismcaciulata.ro via dcc-inox.ro si https://revigo.ro/ 

  author-image
  Burtea Nicu Teodor
 • Super tare!!! ne bucuram nespus de mult si felicitari celor care s-au gandit la un astfel de proiect!

  author-image
  Stela Burada
 • Am avut un concediu de nota 10 la Calimanesti Caciulata!

  author-image
  Ochea Marinela
 • Wooooooooow ce super…..abia asteptam sa revenim……

  author-image
  Vieru Mariana
 • Iubesc aceasta statiune! Orasul in care m-am nascut!

  author-image
  Ioana Neacsu